Renovlies Behang Kopen

Vliesbehanger een gespecialiseerd team heeft dat ervaren is in renovlies behang en een strakke afwerking zonder zichtbare naden garandeert.

Ons team kan complete woningen behangen en schilderen en een uitstraling vergelijkbaar met stucwerk kunnen bieden tegen een lagere prijs, is zeker aantrekkelijk voor veel mensen.

Met meer dan 20 jaar ervaring en positieve feedback van tevreden klanten op platforms zoals YouTube en Trustpilot, zijn wij overtuigd van onze kwaliteit en lage prijzen.

Ben je geïnteresseerd in het verkrijgen van spekgladde wanden die het naadloze resultaat van stucwerk nabootsen? Maak dan gebruik van onze aanbieding van €12,49 per m2.

Wat is renovlies behang?

Veel mensen kennen het van vroeger als glasvezelbehang, een zeer stevig en duurzaam behang dat wordt gebruikt om muren af te werken en te beschermen.

Het bestaat altijd uit een combinatie van cellulose en glasvezels die samengeperst zijn tot een vlies. Het heeft een zeer gladde en strakke afwerking en kan scheuren en oneffenheden in de muur verbergen.

Ook biedt het een sterke basis voor de afwerking, zoals sauzen, en zorgt voor een verhoogde duurzaamheid van de muren.

Wat is het voordeel van Renovlies behang?

Er zijn meerdere renovlies behang voor- en nadelen die zowel experts in de bouw als thuisgebruikers moeten weten. Hier zijn de renovlies voordelen op een rijtje:

 1. Gladder dan glasvezelbehang of glasvliesbehang: Het zorgt ten alle tijden voor een glad oppervlak en een strak uiterlijk op de muren.
 2. Overschilderbaar: Je kunt het zo vaak overschilderen in de kleur die je wilt.
 3. Kostenbesparend: Renovlies behang is een voordelige optie in vergelijking met andere behangsoorten of stucwerk.
 4. Sterk en duurzaam: Het is sterk behang en kan kleine oneffenheden verbergen, waardoor het lang meegaat.
 5. Strak en naadloos uiterlijk: Het zorgt meteen voor een naadloze en strakke uitstraling op de muren.
 6. Brandvertragend: Het behang heeft brandvertragende eigenschappen, wat bijdraagt aan de veiligheid.
 7. Makkelijk te reinigen: Het is eenvoudig schoon te maken en te onderhouden.
 8. Verbergt oneffenheden: Het behang kan kleine oneffenheden op de muren volledig camoufleren.
 9. Milieuvriendelijk: Het is een goede keuze voor wandafwerking.

Met het beste reno vliesbehang kun je bestaande haarscheuren camoufleren en kunnen nieuwe scheuren worden voorkomen.

Uit ervaring weten wij dat het woningbezitters erg tevreden maakt. Het resultaat is praktisch gelijk aan gestucte muren, maar tegen veel lagere kosten. Bij Vliesbehanger kun je renovlies behang kopen tegen een lage prijs.

Profiteer van onze aanbiedingsprijs van €13 per vierkante meter, inclusief alle materialen. Mis deze kans absoluut niet en geniet van strakke en gladde muren in je woning!

Renovlies behang

Wat is het grootste verschil tussen vliesbehang en Renovlies behang?

Vliesbehang is veel dunner en decoratief, terwijl renovlies dikker en sterker is, en bedoeld is voor het afwerken en beschermen van muren.

Het verbergt scheurentjes en oneffenheden en biedt een goede basis voor schilderen, terwijl vliesbehang voornamelijk decoratief is.

Met onze tijdelijk aanbieding zijn de kosten per vierkante meter al snel 40% goedkoper dan bij traditioneel stucwerk.

Wat is beter renovlies of glasvlies?

Dit hangt af van de specifieke voorkeuren en behoeften. Renovlies geeft een sterke basis voor schilderen en verbergt scheuren, terwijl glasvliesbehang veel duurzamer is en betere bescherming biedt tegen stoten en krassen.

Het is daarom belangrijk om rekening te houden met de gewenste afwerking en het beoogde gebruik. Wil je ook op de kosten besparen door renovlies behang Praxis, Gamma of Hornbach Kopen?

Door onze aanbieding is het niet meer nodig om te besparen op kwaliteit. Wij bieden namelijk dezelfde lage prijs maar garanderen wel een veel beter eindresultaat.

Je kunt het verven in elke kleur

Uit eigen ervaring weten wij dat aanbrengen en renovlies schilderen geen simpele taak is. Het vereist vaardigheid en ervaring. Daarom raden wij altijd aan om een professional in te huren.

Een goede behangservice kan ervoor zorgen dat het behang op de juiste wijze wordt aangebracht, met een naadloos en strak resultaat. Bovendien geven wij ook de mogelijkheid om het behang in elke gewenste kleur te sauzen.

Bekijk ook al onze video´s en foto’s van tevreden klanten die graag hun ervaringen met jou willen delen!

Renovlies behang aanbrengen

Renovliesbehang brengen wij altijd bij nieuwbouwprojecten aan om verschillende redenen. Ten eerste verzorgt renovlies nieuwbouw een gladde en strakke afwerking voor de muren.

Eventuele kleine oneffenheden kan een renovlies behanger een perfecte basis realiseren voor verdere afwerking, zoals schilderen.

Ook biedt het extra bescherming tegen scheuren en barsten, waardoor de duurzaamheid van de muren wordt verhoogd.

Waarom Kiezen voor Renovlies in Plaats van Stucwerk?

Het vertraagt alle haarscheuren en reguleert vocht. In elke woning komen haarscheurtjes voor, zelfs bij nieuwbouw. Het kan dit belangrijke proces vertragen en heeft daarnaast nog meer voordelen.

Naast het overbruggen van haarscheurtjes en het verstevigen van muren, heeft het ook nog een vochtregulerende werking. Het laat vocht namelijk uit de muur door, terwijl het vocht van buitenaf wordt tegengehouden.

Een proces wat gewoon bij stucen niet gebeurd. Het is dus een aanrader voor iedereen die jarenlang een strakke muur wil zonder scheuren.

Bovenstaande is vooral belangrijk bij nieuwbouwwoningen, die gemiddeld zo’n 4000 liter vocht bevatten. Het binnen houden van dit vocht kan leiden tot condensvorming, schimmelvorming en ziektekiemen.

Je kunt renovlies behang laten aanbrengen omdat het een esthetisch aantrekkelijke optie is voor het afwerken van muren. Het geeft ook praktische voordelen, vergelijkbaar met glasweefselbehang, voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw.

Renovliesbehang.

Renovlies behanger

Zoek je professionele renovlies behangers? Bij ons ben je altijd aan het juiste adres! We leveren alleen behangdiensten met een strakke en naadloze afwerking. Met jarenlange ervaring zorgen we uitsluitend perfecte muren.

Wat is het verschil tussen renovlies en stucen? Bekijk onze video en ontdek meteen wat onze klanten erover zeggen! Je zult dan horen en zien dat wij de allerhoogste kwaliteit leveren.

Renovlies behang kosten

Onze prijzen variëren zijn afhankelijk van het gekozen pakket. Het is wel zo dat wij dezelfde prijs vragen voor 150 gram en 200 gram renovlies.

Bij Behangservice Nederland bieden wij verschillende diensten aan voor zowel muren als plafonds. Ook kunnen wij uw oude renovlies verwijderen en het nieuwe behang aanbrengen!

Renovlies prijzen per vierkante meter:

 • Behangen zonder materiaal: €9,99
 • Aanbrengen met materiaal: €11,99
 • Renovlies plakken en verven inclusief materiaal: €12,49

Hoe glad moet je wand zijn voor Renovlies?

Afhankelijk van de muren, moeten we altijd beoordelen of er fijne of grove schuurwerkzaamheden nodig zijn.

In het slechtste geval zijn de muren niet behangklaar en moet er eerst een dunne laag stucwerk worden aangebracht.

Gelukkig komen we tegenwoordig bij nieuwbouwprojecten vrijwel altijd redelijke strakke wanden tegen.

In de praktijk zien wij dat schuren, behangen en schilderen van renovliesbehang eigenlijk altijd voldoende is voor een prachtige stuclook.

Elke dag krijgen wij berichten van klanten die aangeven dat hun vrienden en familieleden, allemaal dachten dat er gestuct was!

Glad als Stucwerk maar Voordeliger in Prijs

Wil je ook genieten van wanden met de uitstraling van gestucte muren, maar dan tegen onze goedkope prijs? Buiten de allerlaagste prijs bieden wij ook nog eens 1 jaar vakwerk garantie!

Profiteer daarom nu van onze renovlies behang aanbieding en bespaar meteen 25% op de totaalprijs. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan bij Vliesbehanger.